

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Българската храна е по-добра от гръцката, но отстъпва на френската и италианската, пише "Ню Йорк таймс"
Откриха не забележителност, а строителна площадка край варненско село с бутафорни обекти
Ню Йорк таймс определя крайбрежието ни за "Българската Флорида"
Хотели, ресторанти, търговски обекти, атракциони са под прицела на данъчните
Започна отброяването на 60-годишнината на Слънчев бряг, вижте легендите за курорта
Първите чуждестранни туристи пристигат на 8 юни 1959 г., но официалното откриване на сезона е на 12 юни
Ето защо няма кандидати за бармани и сервитьорки
Работодателите не са склонни да увеличат заплатите и да предлагат по-добри условия на труд, но оказват натиск върху държавата
Удължаването на срока на ранните записвания и атрактивни оферти "в последната минута" ще доведат туристите в България